Begravningsbyrån i Älvsjö

Begravningsbyrån i Älvsjö

Begravningsbyrån i Älvsjö – Personlig och familjär begravningsbyrå i Stockholm

Begravningsbyrån i Älvsjö är en personlig och familjär begravningsbyrå som arrangerar både kyrkliga och borgerliga begravningar. Vi värdesätter det personliga mötet med era anhöriga men vi förstår också att många föredrar att ta första kontakten via internet. Därför ger vi er möjligheten att kontakta oss via vår hemsida.

Vår filosofi är att kunna arrangera värdiga och personliga begravningar till en rimlig kostnad, samtidigt som vi bibehåller hög service och kvalitet. Vi vill hjälpa er att utforma begravningen för era kära på ett personligt och vackert sätt.

Vi är verksamma i Stockholm, Södermanland och Mälardalen, men vi kan också hjälpa till med begravningar på andra orter. Vårt kontor ligger i Älvsjö och vi kan även träffa er på Begravningsbyrån i Ulriksdal. Vid behov gör vi hembesök inom Stockholmsområdet.

Planera begravning

Vid ett bortgångsfall uppstår ofta många frågor. Vi på Begravningsbyrån hjälper er gärna att besvara dessa frågor när ni kontaktar oss.

Förberedelser

Innan ni träffar oss kan ni fundera på följande:

  • Var ni vill ha begravningen och var ni vill gravsätta
  • Om ni vill ha en kyrklig eller en borgerlig begravning
  • Om ni vill sätta ut en annons i tidningen och vad som ska stå i den
  • Vilka som kan tänkas komma på begravningen
  • Om ni vill ha en minnesstund efter begravningen
  • Om ni vill klä er anhörige i egna kläder eller lägga med någonting i kistan

Detta är några av de saker som vi kommer att gå igenom under vårt möte, men många funderingar kommer ofta upp under vårt samtal och dessa tar vi hand om vartefter de kommer.Begravningsbyrån i Älvsjö – Om oss

Vi är en familjär begravningsbyrå som grundades 2008, belägen nära Älvsjö station. Vårt fokus ligger på det personliga mötet, antingen vid ett besök eller via telefon. För att kunna skapa trygghet för er ser vi till att alla på kontoret är insatta i ert ärende gällande begravningen.

Som borgerlig officiant träffar ni Josefin von Zeipel. Om det inte är vi själva som är ute som representant på begravningarna så kan det hända att ni får träffa Lászlo, Karl eller Jan.

 

Kontakt

Adress:

Johan Skyttes Väg 200, 125 34, Älvsjö

Telefon:

087110030

E-post:

info@begravningsbyran.net

Vill du veta mer?