Gillis Edman

Gillis Edman

Org. nr.: 556045-8613

Din begravningsbyrå i Göteborg Centrum

Gillis Edman är en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer. På våra kontor fördelade över hela Västsverige hjälper vi kunder med personliga begravningar och familjejuridik.

Hos Gillis Edman arbetar ett brett spektrum av människor, med skiftande bakgrunder och kompetenser, vilket skapar stor förståelse för olika synsätt och önskemål. Gemensamt för oss alla är professionalism, ett brinnande engagemang för det vi gör och öppenhet inför varje person vi möter.

Vi ser människan bakom varje uppdrag. Därför stöttar vi gärna och ger goda råd, samtidigt som vi är mycket lyhörda inför dina önskemål.

Gillis Edman Begravning & Familjejuridik har ett 30-tal anställda på totalt 13 kontor. Ungefär hälften av medarbetarna har huvudkontoret i Göteborg som utgångspunkt, övriga möter våra uppdragsgivare på lokalkontoren runt om i Västsverige. På huvudkontoret finns begravningsverksamhet och här är också basen för vår familjejuridiska verksamhet.

Du ska alltid ha nära till en av våra mötesplatser. Om du har svårt att ta dig till något av våra kontor, eller om det känns tryggare för dig, kan vi istället besöka dig hemma.

För din trygghet svarar vi i telefon dygnet runt.

Kontakt

Adress:

Skånegatan 17, 41140 Göteborg

Telefon:

0313554000

E-post:

info@gillisedman.se

Vill du veta mer?