Rimbo Begravningsbyrå

Rimbo Begravningsbyrå

“VI FINNS FÖR DIG NÄR DU BEHÖVER OSS”

När du väljer Rimbo Begravningsbyrå skall du känna att det är dina val som styr genom hela begravningen. Vi värnar om dina önskemål, dina tankar och dina känslor. Jag har varit verksam inom yrket sedan 1994 och har mina rötter i Dalarna där jag började min yrkesbana. Vi blir anlitade för att vi har ett personligt engagemang med hög kompetens, omtanke och ett trevligt bemötande. Jag hoppas att vår kunskap och vårt fristående entreprenörskap tilltalar dig som föredrar lokal samverkan, lokal förankring och en familjeägd begravningsbyrå i Rimbo. Ni skall känna er varmt välkomna till oss.

Rimbo ligger i Norrtälje kommun i Stockholms län, c:a 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77.

I vissa fall kan kontoret vara obemannat när vi är ute på begravningar, v.v ring oss innan ni besöker oss.

BEGRAVNING
När ett dödsfalls sker är det många tankar och funderingar som dyker upp. Utifrån era tankar och önskemål hjälper vi er med allt det praktiska

BOUPPTECKNING
Behöver ni hjälp med juridiken i samband med ett dödsbo? Våra jurister kan hjälpa er med all typ av juridik. Vänligen kontakta oss för mer information.

BLOMMOR
Låt floristens kunskap skapa en vacker och minnesrik begravning. Vi hjälper dig att ta skapa det ni önskar. Vänligen kontakta oss för mer information.

 

Kontakt

Adress:

Rimbo Skolväg 15 B, 762 31, RIMBO

Telefon:

017570021

E-post:

info@rimbobegravning.se

Vill du veta mer?