Vätterbygden Ankarbergs Begravningstjänst

Vätterbygden Ankarbergs Begravningstjänst

Org. nr.: 556735-3015

Vätterbygden Ankarbergs Begravningstjänst är en begravningsbyrå med mer än 100 års erfarenhet i Jönköping. Våra rådgivare hjälper dig med allt kring begravningen, t ex dödsannonsen, kistan, blommorna, musiken och gravstenen. Vi har stor lokal kunskap när det gäller kyrkor, kapell och andra platser som kan passa både ceremonin och minnesstunden – oavsett om din begravning är kyrklig eller borgerlig. Tillsammans kan vi skapa ett personligt och fint avsked.

Hjälp med begravning Jönköping
När en nära och kär person dör kan det kännas som om tiden stannar. Vi hjälper dig så att du får rätt vägledning. Det kan vara allt från beslut om kremering eller inte till val av dödsannons, blommor och musik.

Val av plats är också väsentlig. Vi har god kunskap om alla kyrkor och kapell, men även fina platser för en borgerlig ceremoni. Idag finns även en möjlighet att filma begravningen så att släkt och vänner på annan plats kan följa den via en länk. Även minnesstunden kan genomföras på nya sätt.

Ett dödsfall innebär även att man ska hantera viss juridik som t ex bouppteckning, arvskifte och testamente. Hos oss ingår alltid ett kostnadsfritt samtal med en jurist, vilket kan vara tryggt även om du tänkt lösa det juridiska på annat sätt.

En begravning kan se ut på många sätt. Vi anpassar både begravningen och vårt arbete efter just dina och den avlidnes unika önskemål.
Vätterbygdens Ankarbergs Begravningstjänst är en del av SBF.

Öppettider:
Vardagar 10.00-16.00.
Telefonjour dygnet runt.

Jourtelefon
Du når oss dygnet runt på 036-71 02 50

Kontakt

Adress:

Nygatan 11, 553 16 , Jönköping

Telefon:

036710250

E-post:

va.jonkoping@klarahill.se

Vill du veta mer?